CREMA:200gr.de capsuni,200gr.ciocolata alba,750ml.frisca,150gr.de zahar,10gr.gelatina,4lg.de zeama de lamaie.Se inmoaie gelatina in 4lg.de apa calduta,apoi se piseaza capsunile, se amesteca cu zaharul si lamaia si se pun pe foc pana se topeste zaharul.Separat se pun pe foc 200ml.frisca,cu ciocolata alba si se lasa pana se topeste aceasta,apoi se amesteca cu pireul de capsuni si cu gelatina si o dam la frigider.Restul de frisca se mixeaza bine si cand observam ca crema de capsuni da sa se intareasca o amestecam cu aceasta
GLAZURA:200gr.ciocolata neagra,120ml.de frisca,50gr.de ciocolata alba.Se pun frisca si ciocolata neagra pe foc,pana se topeste apoi se toarna peste prajitura ,daca e prea moale,o dam la frigider Cealalta ciocolata alba o punem pe abur sa se topeasca si cu ea facem peste cea neagra dungulite pe latimea prajiturii ,apoi cu un betisor trasam pe lungime liniute,sa se formeze valuri.
Aceasta praji am vazut-o pe blogul Lissei,are culoarea putin albastra din cauza ca i-am dat luminozitate,dar in realitate e roz crema si foile maro