sâmbătă, 25 mai 2013

Tort Candy Crush




Prietena, fiicei mele, i-a facut cadou ,mamei sale ,un tort cu jocul ,la care ea isi petrece foarte mult timp, accesandu-l..Sunt curioasa ,ce reactie a avut ,pentru ca ea era sigura ca tortul ,are ca tema un aranjament floral :)    La multi ani ! Carmen

duminică, 19 mai 2013

Prajitura Capsunica


Am sa pun si reteta maine

vineri, 17 mai 2013

Tort cu flori de cires




O domnisoara , pe nume Adela , de 18 anisori, a vrut un tortulet simplu ,colorat si cu floricele, pentru majoratul ei , pe care si l-a tinut  cu cei dragi, in cazul ei, cu familia. Deoarece ,mi-a dat mana libera, m-am bucurat cand mi-a spus ca-i place , a fost incantata, mai ales ca i-am pus si doi fluturasi :) Tortul e ,pentru 20 de persoane, are interiorul din blat de pandispan alb ,  crema diplomat de frisca, iar exteriorul din pasta de zahar.

duminică, 5 mai 2013

Un Paste fericit! tuturor celor care-mi trec pragul acestui modest blog

                                                  Hristos a inviat! 
Lumina sfanta , a invierii sa patrunda in casa si sufletele voastre
                                                                             
                                                                               

         

joi, 2 mai 2013

Tort cu bujori







Am realizat acest tort ,pentru, o domnisoara, tare draguta, pe nume ,Ioana,care a implinit 14 anisori m-am descurcat ,mai greu ,pentru ca ,trebuia sa fac pauze, deorece  am fost bolnavioara si inca nu m-am refacut suficient, obosesc foarte usor , dar am fost multumita de rezultat la fel si sarbatorita.. Tortul ,e de 25 de persoane, ,din blat de cacao, interior diplomat de ciocolata, iar decorul din pasta de zahar,la fel si aranjamentul floral, marginile sunt ornate cu royal.